preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели

За нас


ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАША РАБОТА

01.

Професионалност

Патувањето од апликантот до службеник за безбедност во нашата компанија е прецизен процес и оној што го сфаќаме многу сериозно. Само најдобрите таленти ...

02.

Посветеност

Нашата доверба во нашите системи и нашите луѓе е поддржана од нашата посветеност на услугата. Ниту една друга локална компанија за безбедност не може да одговара на нашата гаранција ...

03.

Обезбедување

Без разлика дали ви требаат вооружени или невооружени безбедносни службеници за мал бизнис или голема корпорација, можеме да ги задоволиме сите ваши безбедносни потреби.

04.

Лиценци

Нашите службеници за безбедност се обучени и лиценцирани и ги исполнуваат сите државни барања утврдени од Комората за обезбедување на Република Севеерна Македонија...

МИСИЈА

Нашата мисија

Кои сме ние

Нашиот менаџерски тим работи директно со секој клиент за да обезбеди програма за без

Ние сме посветени да им помогнеме на организациите да успеат во непостојан свет. Преку увид, интелигенција и технологија, ние ви помагаме да останете безбедни, усогласени и еластични.

Нашата компанија е подготвена 24/7 да помогне на вашата организација да планира и да одговори на безбедносните предизвици и кризи.

Безбедност прилагодена за да ги исполни сите барања.

Нашата мисија

Нашата мисија се заснова на нашата верба дека одговорното преземање ризик е од суштинско значење за успехот на нашиот клиент. На нашите клиенти им нудиме алатка за набудување за да се заврши контролата на ризиците. Наша цел е да донесеме јасност во присилни ситуации.

Доверливоста е еден од нашите приоритети, бидејќи е многу важен за многу организации за кои работиме.

ОДГОВОРНОСТ

Нашата одговорност

Што работиме

Ние ги поддржуваме малите, средни и глобални национални и меѓународни компании, владини и не-владини организации на нивниот пат кон поголема безбедност, усогласеност и еластичност.

ИСС обезбедува детална анализа и предвидување за геополитички и безбедносни прашања, серија оценки за ризици во земјата и широка база на податоци за инциденти. Ова им овозможува да ги максимизираат можностите, да се заштитат од закани и да донесуваат информирани деловни одлуки засновани врз објективни и остроумни анализи.

Нашата експертиза ја одразува позадината на нашиот тим како технолози, правници, иследници, сајбер експерти, политички научници, војници, консултанти за стратегија, разузнавачи и низа други професии. Токму оваа комбинација е најдобро одговара за да ги задоволи сите ваши безбедносни потреби.

Нашата одговорност

Бизнисот мора да биде одржлив, не само финансиски, туку и социјално и еколошки. За нас, општествената одговорност на компанијата е составен дел од нашата секојдневна работа.

Ние нудиме специјализирани услуги кои им помагаат на нашите клиенти да станат поефикасни и да го намалат нивното влијание врз животната средина.

Нашите луѓе се најважната компонента за давање вредност на нашите клиенти; тие навистина ја прават разликата. Ние ја разбираме комбинацијата на природата и културата присутна на секое работно место на клиентот во кое нудиме услуга.

клиенти

Ги испорачуваме најдобрите

Безбедносни решенија за нашите клиенти

Имаме високо обучен персонал на располагање што спроведува безбедносни мерки околу која било мало, комерцијално или индустриско место.

Што рекоа за нас

Задоволни клиенти

Ми претставуваше огромно задоволство да работам со ИСС создавајќи стратегија за мојата компанија, па дури и некои други работи. Топло ги препорачувам.

— А. Стојановска

Управител

Со инсталираниот систем на нашиот имот добивме подобро чувство на заштита, и знаејќи дека е присутна опремата за надзор само прави да се чувствуваме побезбедни и заштитени особено од гледна точка на одговорност. Одлична работа!

— K. Mирковски

Физичко лице

Ние ја почитуваме приватноста и не ги споделуваме добиените информации

Пријавете се за да добивате известувања