preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели

Услуги


ВАШАТА СИГУРНОСТ Е НАША РАБОТА

УСЛУГИ

Физичко обезбедување

Нашиот високо обучен и компетентен тим за физичка безбедност е составен од овластени специјалисти за безбедност,…
Дознај повеќе
УСЛУГИ

Техничко обезбедување

Разбирањето на безбедносните прашања бара посебна експертиза. Затоа ние нудиме консултантски услуги за истраги,…
Дознај повеќе
УСЛУГИ

Безбедносни решенија

Нашиот избор на решенија за контрола на пристап и CCTV решенија обезбедуваат тестирани и докажани технологии…
Дознај повеќе
Листај