preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели
назад
УСЛУГИ

Техничко обезбедување

Листај

01. ИНТРО

Вовед на услугата

Разбирањето на безбедносните прашања бара посебна експертиза. Затоа ние нудиме консултантски услуги за истраги, засенчување на сенките, безбедносни ревизии, решавање на конфликти и случаи на вознемирување на работното место.

02. УСЛУГИ

Услуги за техничко обезбедување

Безбедносен консалтинг

Разбирањето на безбедносните прашања бара посебна експертиза. Затоа ние нудиме консултантски услуги за истраги, засенчување на сенките, безбедносни ревизии, решавање на конфликти и случаи на вознемирување на работното место.

Приватна истрага

Треба да се спроведе приватна истрага? Ако имате правна фирма, финансиска институција, корпорација или државна агенција, нашите консултантски услуги за истраги се наменети за вас.

Кризен менаџмент

Нашиот консултантски тим за управување со кризи може да обезбеди насоки и поддршка да реагира брзо и соодветно на која било ситуација.

Watch Video

03. СЕКТОРИ

Област на примена

 • Аеродроми
 • Комерцијални објекти
 • Градежништво
 • Одбрана
 • Едукација
 • Амбасади и дипломатски претставништва
 • Владен и јавен сектор
 • Здравство
 • Хотели и станови
 • НВО
 • Малопродажба