preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели
назад
УСЛУГИ

Физичко обезбедување

Листај

01. ИНТРО

Вовед на услугата

Нашиот високо обучен и компетентен тим за физичка безбедност е составен од овластени специјалисти за безбедност, чиј професионализам е ваша гаранција за безбедност во сите околности.

02. УСЛУГИ

Услуги за физичко обезбедување

Обезбедувачи со лиценца

Нашите искусни чувари на безбедност се посветени на заштита на вашите објекти, средства и луѓе. Дозволете ни да ви помогнеме да ги дефинирате вашите безбедносни потреби.

Мобилни патроли

Нашите мобилни патролни единици обезбедуваат 24-часовна безбедност и одговор при итни случаи, седум дена во неделата, 365 дена годишно, во затворено и надвор.

Извршна заштита

Нашите тимови за извршна заштита обезбедуваат услуги за безбедност за дипломати и трговски клиенти во високо-ризични и сложени околини.

Обезбедување на настани

Имаме искуство да понудиме специјализирани тимови за безбедност на настани за ваши спортски или културни настани од која било големина.

Обезбедување на инвентар

Кога станува збор за вашата продавница, градилиштето, постројката, магацинот или дистрибутивниот центар, неопходно е да се заштити вашиот инвентар од загуба. Нашите професионалци за спречување загуби помагаат да се намалат трошоците, да се спречи загубата или внатрешната измама и да се подобри управувањето со залихите.

GPS следење

Ние нудиме целосен пакет на врвни, GPS-базирани, услуги за следење на средства за персоналот, возилата и контејнерите.

Watch Video

03. СЕКТОРИ

Област на примена

 • Аеродроми
 • Комерцијални објекти
 • Градежништво
 • Одбрана
 • Едукација
 • Амбасади и дипломатски претставништва
 • Владен и јавен сектор
 • Здравство
 • Хотели и станови
 • НВО
 • Малопродажба