preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели
назад
УСЛУГИ

Безбедносни решенија

Листај

01. ИНТРО

Опис на услугата

ИСС нуди широк спектар на безбедносни производи за да помогне во подобрување на целокупната безбедност на вашиот бизнис или организација.

Нашиот избор на решенија за контрола на пристап и CCTV решенија обезбедуваат тестирани и докажани технологии за да ги чувате вашите луѓе и објекти безбедни.

02. ПРОИЗВОДИ

Производи за безбедносни решенија

Контрола на пристап

Можеме да обезбедиме персонал и целосен опсег на решенија за контрола на пристапот за да ви помогнеме да ги обезбедите вашите објекти и настани.

Безбедносни камери

Ние нудиме широк спектар на решенија за видео надзор кои можат да бидат прилагодени на вашите потреби за да ви овозможат да одржите безбедност на сите ваши објекти, 24/7

Противпожарни системи

Нудиме различни производи за противпожарна заштита за домашни и бизнис корисници:

 • Централи за детекција и дојава на пожар
 • Детектори на чад и оган
 • Противпожарни аларми и сирени

Watch Video

03. СЕКТОРИ

Област на примена

 • Аеродроми
 • Комерцијални објекти
 • Градежништво
 • Одбрана
 • Едукација
 • Амбасади и дипломатски претставништва
 • Владен и јавен сектор
 • Здравство
 • Хотели и станови
 • НВО
 • Малопродажба