preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели

Кариера


АПЛИЦИРАЈ ЗА РАБОТА ОНЛАЈН

Имате прашања, јавете се или пишете ни!

Немојте да се двоумите да ни испратите порака во било кое време.

инфо.

Вашите податоци се безбедни

Пријавете се на Е-билтен

Можност за вработување

Аплицирај за работа

Доколку сметате дека сте вредни и имате желба за работа, аплицирајте со Вашите податоци за некое од отворените работни места.

Ние сме во постојанa потрага за вистинските поединци. Луѓе кои имаат храброст да прифатат секаков предизвик. Луѓе кои разбираат дека е за да се направи разлика е потребно страст, трпение и посветеност.