preloader
Scroll to top
© Империјал Секјурити Сервис.
Сподели
ИНФОРМАЦИИ

За нас

Империјал Секјурити Сервис нуди флексибилни услуги и решенија за своите клиенти.
Дознај повеќе
01/01
УСЛУГИ

Физичко обезбедување

Нашиот високо обучен и компетентен тим за физичка безбедност е составен од овластени специјалисти за безбедност,…
Дознај повеќе
01/01
УСЛУГИ

Техничко обезбедување

Разбирањето на безбедносните прашања бара посебна експертиза. Затоа ние нудиме консултантски услуги за истраги,…
Дознај повеќе
01/01
УСЛУГИ

Безбедносни решенија

Нашиот избор на решенија за контрола на пристап и CCTV решенија обезбедуваат тестирани и докажани технологии…
Дознај повеќе
01/01
Листај